AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayna çatlatmak

Kahve falında ayna çatlatmak

Kahve falında ayna çatlatmak hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, herkesin istediği şeye kavuşacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, sevdikleri ile kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ayna çatlatmak gördüyseniz:

  • Ani girişimleriniz veya tepkileriniz şaşırtıcı olabilir.

Kahve falında ayna çatlaması görmek gönül işlerinin hareketleneceğine, bekar ise evleneceğine yorulur.

Kahve falında çatlayan ayna görmek anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayna çatlatmak bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvarı çatlamış ev görmek gayrimenkul işine girileceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında çatlamış toprak görmek sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yumurta çatlatmak elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya delalet eder.

Kahve falında evin duvarlarını çatlamış görmek maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, kederleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam çatlatmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir