AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde ayna tutmak

Kahve falında elinde ayna tutmak

Kahve falında elinde ayna tutmak ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, fakirlikten kurtulacağına, özel hayatının renkleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde ayna tutmak gördüyseniz:

  • Sosyalleşmeden önce işlerinizi bitirmeniz gerekiyor.

Kahve falında elinde ayna tutmak hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında birine ayna tutmak çok büyük bir proje ortaya koyacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında yüzüne ayna tutmak bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, ruh sağlığının bozulacağına delalettir.

Kahve falında ayna tutmak elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde ayna görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında el aynası görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, bunalımlı günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında başkasının elinde ayna görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü kimsenin elini tutmak bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, kime gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir