AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayna tutmak

Kahve falında ayna tutmak

Kahve falında ayna tutmak yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, ağız tadının da kaçacağına, ilişkilerin noktalanacağına işaret eder.

Kahve falında ayna tutmak gördüyseniz:

  • Elinizde iyi kartlar olması onları en iyi şekilde kullanacağınızı garanti edemez, sadece oyunu kolaylaştırabilir.

Kahve falında birine ayna tutmak işlerinde önemli adımlar atacağına, iyi şartlara kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında elinde ayna tutmak kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yüzüne ayna tutmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine işarettir.

Kahve falında ayna tutmak mutlu ilişkiler kuracağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aynada insan görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayna satmak büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına delalettir.

Kahve falında aynaya bakmak insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına delalet eder.

Kahve falında aynanın karşısında oynamak çektiği yokluğun unutulacağına, işinde de hep başarılı olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir