AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynada yüzünü görmek

Kahve falında aynada yüzünü görmek

Kahve falında aynada yüzünü görmek şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında aynada yüzünü gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi kötü gösterme çabasında olabilirler.

Kahve falında aynada yüzünü sivilceli görmek kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında aynada başkasının yüzünü görmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünü aynada görmek atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine delalet eder.

Kahve falında aynada kendi yüzünü güzel görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aynada yüzünü görmek üzüntülerinden kurtulacağına, kara kara düşünür olacağına inanılır.

Kahve falında aynada yüzünü güzel görmek konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine delalet eder.

Kahve falında aynada yüzünü çirkin görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında aynada yüz görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir