AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden su istemek

Kahve falında birinden su istemek

Kahve falında birinden su istemek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, para kazanmasına da vesile olacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden su istemek gördüyseniz:

  • Zamanı doğru kullanmalısınız.

Kahve falında su içmek istemek sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında birinde su istemek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliden su istemek koyu muhabbette kalacağına, de elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinden su istemek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birinin su istediğini görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir bardak su istemek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin su istemek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden bir bardak su istemek kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir