AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinden su istemek

Kahve falında ölmüş birinden su istemek

Kahve falında ölmüş birinden su istemek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinden su istemek gördüyseniz:

  • Bazı eleştiri veya şikayetler söz konusu olabilir.

Kahve falında sevdiğinden su istemek böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında turşu suyu istemek sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasından su istemek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında birinde su istemek aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinden su istemek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birinin su istediğini görmek hayırlı bir işe iştirak edileceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün su istediğini görmek şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında anneden su istemek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir