AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliden su istemek

Kahve falında sevgiliden su istemek

Kahve falında sevgiliden su istemek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, sorunlarının sürekli artacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, yeni planlar yapacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliden su istemek gördüyseniz:

  • Mesleki konularda daha temkinli olmanız gerekiyor.

Kahve falında sevgiliden su istemek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, kendisini korumaya alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden yardım istemek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliden bir şey istemek hastalıklarının düzeleceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisinin barışmak istediğini görmek yeniden sulh ortamının sağlanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliden para istemek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi istemek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyi ailesinden istemek zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliden ayrılmak istemek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir