AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden bir bardak su istemek

Kahve falında birinden bir bardak su istemek

Kahve falında birinden bir bardak su istemek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, uzun ve hayırlı bir ömre, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden bir bardak su istemek gördüyseniz:

  • Sevdiklerinize karşı cömertsiniz.

Kahve falında birinden bir bardak su istemek yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir bardak su istemek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında bardak istemek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir bardağa su doldurmak elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına yorulur.

Kahve falında bardakla su görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında bardak su koymak performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında su bardağı yıkamak tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında kırık bardaktan su içmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir