AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bardak su istemek

Kahve falında bir bardak su istemek

Kahve falında bir bardak su istemek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında bir bardak su istemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin saplantıları ya da kör noktaları üretkenliğiniz üzerinde tutumunuza bağlı olarak artı ya da eksi etkiler yapabilir.

Kahve falında bir bardak su istemek insanları kıracağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden bir bardak su istemek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bardak istemek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, mutlu ve huzurlu olacağına delalettir.

Kahve falında kirli bardaktan su içmek askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine işarettir.

Kahve falında bardak dolusu su görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki bardak su içmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden bir bardak su içmek her geçen gün başarılarının artacağına, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam bardağa su doldurmak hoşluk içinde olacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir