AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin su istemek

Kahve falında birinin su istemek

Kahve falında birinin su istemek çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, yaşamının tazeleneceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında birinin su istemek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı daha istikrarlı ya da uzun vadede daha güvenilir hale getirebilecek beklenmedik değişiklikler yaşanabilir.

Kahve falında birinin su istemek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin su istediğini görmek herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında komşudan su istemek makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine alamet eder.

Kahve falında birinden su istemek bunların devlet kapılarından geçeceğine, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün su istediğini görmek rızkın genişlemesine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüden su istemek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına delalettir.

Kahve falında soğuk su istemek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinden su istemek kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir