AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içmek istemek

Kahve falında su içmek istemek

Kahve falında su içmek istemek yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, kendi işine sahip olacağına, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında su içmek istemek gördüyseniz:

  • Yeni bir takım ortaklıklara girebillir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında su içmek istemek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında kahve içmek istemek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara içmek istemek böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, arzularına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içki içmek istemek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, hayırlı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir bardak su istemek kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, namının yürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinden su istediğini görmek bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin su istediğini görmek takdir toplayacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşudan su istemek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, maddi açıdan ferahlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir