AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinde su istemek

Kahve falında birinde su istemek

Kahve falında birinde su istemek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına delalettir.

Kahve falında birinde su istemek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız öfke bilinçüstünüze fışkırabilir.

Kahve falında ölü birinin su istediğini görmek kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su istediğini görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak su istemek sakin ve güzel bir hayat süreceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında zemzem suyu istemek sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden bir bardak su istemek maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, sarsılacağına tabir olunur.

Kahve falında gül suyu istemek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşudan su istemek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına rivayet eder.

Kahve falında su istemek şükür içinde bir hayat süreceğine, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir