AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin su istediğini görmek

Kahve falında ölü birinin su istediğini görmek

Kahve falında ölü birinin su istediğini görmek zor ve kötü günlerin geleceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, isteklerine kulak vereceğine, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, suçlamalardan aklanılacağına, günahkâr olacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birinin su istediğini gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişiler sorgulanması gereken tek bir nedenle belli bir pozisyona tutunmuş olabilirler.

Kahve falında ölü birinin su istediğini görmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında ölünün su istediğini görmek doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden su istemek çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Kahve falında ölü birinin yemek istemek hayır getirecek işlere girileceğine, hayatını ailesine adayacağına delalettir.

Kahve falında ölünün para istediğini görmek akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün helallik istemek işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden dua istemek yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüden ayakkabı istemek işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, kişinin bundan zarar göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir