AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden su alıp içmek

Kahve falında birinden su alıp içmek

Kahve falında birinden su alıp içmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, kederleneceğine, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, kendisiyle de gururlanacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden su alıp içmek gördüyseniz:

  • Bazı iş ya da planlarınızı bir kenara bırakıp, yenilerini başlatma eğiliminiz yüksek olabilir.

Kahve falında ölmüş birinden su alıp içmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden su alıp içmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, ailesini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında başkasından sigara alıp içmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında birinden sigara alıp içmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine delalet eder.

Kahve falında su almaya gitmek işlerinde yeni bir sayfa açacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk su içmek uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşme suyu içmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kovadan su içmek ailesini de mutlu edeceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir