AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden sigara alıp içmek

Kahve falında birinden sigara alıp içmek

Kahve falında birinden sigara alıp içmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinden sigara alıp içmek gördüyseniz:

  • Tavsiyelerinizin, önerilerinizin veya rehberliğinizin önem taşıdığı başlıklarda bazı kişiler sizi takip etmek istemeyebilirler.

Kahve falında birinden sigara alıp içmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine işaret eder.

Kahve falında başkasından sigara alıp içmek hayatının kötüye doğru gideceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına alamet eder.

Kahve falında birinden su alıp içmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinden su alıp içmek haneye dertlerin gireceğine , çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına işaret eder.

Kahve falında kaçak sigara içmek insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına tabir olunur.

Kahve falında çikolatalı sigara içmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında gece sigara içmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle sigara içmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir