AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk su içmek

Kahve falında bozuk su içmek

Kahve falında bozuk su içmek de elinin bollaşacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk su içmek gördüyseniz:

  • Durum incelemesi yapmalı, ihtiyatlı davranmalısınız.

Kahve falında tadı bozuk su içmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine işarettir.

Kahve falında bozuk su içmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk ayran içmek işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk süt içmek ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinde bozuk para toplamak başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında bozuk su görmek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında suya bozuk para atmak gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına delalettir.

Kahve falında suyun içinden bozuk para toplamak hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir