AnaSayfa / Genel / Kahve falında su almaya gitmek

Kahve falında su almaya gitmek

Kahve falında su almaya gitmek hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine inanılır.

Kahve falında su almaya gitmek gördüyseniz:

  • Sözlerinizi tutmalı, sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz.

Kahve falında su almaya gitmek istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çorap almaya gitmek işlerinin kötüye gideceğine, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kömür almaya gitmek şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında araba almaya gitmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine delalettir.

Kahve falında tatlı almaya gitmek rakiplerin başarı kazanacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuz almaya gitmek heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında elbise almaya gitmek sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında uçakla almanyauya gitmek işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir