AnaSayfa / Genel / Kahve falında kovadan su içmek

Kahve falında kovadan su içmek

Kahve falında kovadan su içmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, karamsarlığa düşeceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına delalettir.

Kahve falında kovadan su içmek gördüyseniz:

  • Başarabilirseniz herşeyin üstesinden gelebilirsiniz.

Kahve falında kovadan su içmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kova su taşımak ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına işaret eder.

Kahve falında su dolu kova taşımak yeni arkadaşlıklar kurulacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kovada su dökmek hayırlı bir yuva kurulacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına inanılır.

Kahve falında kovaya su doldurmak bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında kovalara su doldurmak çok hayırlı işlere girileceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalete kovayla su dökmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında boş su kovası görmek sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir