AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinden su alıp içmek

Kahve falında ölmüş birinden su alıp içmek

Kahve falında ölmüş birinden su alıp içmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birinden su alıp içmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinize haksızlık yapıyor olabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş birinden su alıp içmek geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında birinden su alıp içmek işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasından sigara alıp içmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına yorulur.

Kahve falında birinden sigara alıp içmek hayat boyu desteği olacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su almaya gitmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında bardak bardak su içmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında şadırvandan su içmek yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, çok iyi mevkilere geleceğine delalet eder.

Kahve falında peynir suyu içmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir