AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşme suyu içmek

Kahve falında çeşme suyu içmek

Kahve falında çeşme suyu içmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında çeşme suyu içmek gördüyseniz:

  • Bazı bilgileri ya da haberleri saklamakla veya başkalarının işlerine karışmakla suçlanabilirsiniz.

Kahve falında köy çeşmesinden su içmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden acı su içmek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, işlerin günden güne daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında çeşmeden temiz su içmek yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, doğru işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmede su içmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında çeşmeden tatlı su içmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına işaret eder.

Kahve falında çeşmeden kana kana su içmek kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında caminin çeşmesinden su içmek büyük bir kazanç elde edileceğine, uykusuz geceler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akar çeşmeden su içmek kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir