AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytanla dövüşmek

Kahve falında şeytanla dövüşmek

Kahve falında şeytanla dövüşmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında şeytanla dövüşmek gördüyseniz:

  • Sonucu olmayacak veya sizin için faydalı sonuçlar doğurmayacak ya da kısaca değmeyecek şeyler için kaldırabileceğinizden fazla yük yüklenmemenizde fayda var.

Kahve falında şeytanla dövüşmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Kahve falında karşılıklı dövüşmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kadınla dövüşmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabayla dövüşmek fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında hayvanla dövüşmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşınla dövüşmek akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında aslanla dövüşmek gözyaşının kuruyacağına, moralin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cinlerle dövüşmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir