AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsahla dövüşmek

Kahve falında timsahla dövüşmek

Kahve falında timsahla dövüşmek kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında timsahla dövüşmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insanın beklentileri sizin beklentilerinizle uyuşmayabilir.

Kahve falında timsahla dövüşmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, sorunların hallolacağına tabir olunur.

Kahve falında kavga etmek dövüşmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, statü atlayacağına inanılır.

Kahve falında erkekle dövüşmek kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşuyla dövüşmek engel teşkil edeceğine, kazancının tükenmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında atla dövüşmek parasız günler geçireceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeytanla dövüşmek komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanla dövüşmek planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında cinlerle dövüşmek sevinç gözyaşları döküleceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir