AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşla dövüşmek

Kahve falında arkadaşla dövüşmek

Kahve falında arkadaşla dövüşmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, zarar etmeyeceğine, şeref ve rütbeye alamet eder.

Kahve falında arkadaşla dövüşmek gördüyseniz:

  • Yanlış fikirlere sahip kişilere güvenerek hareket etmeniz doğru olmayabilir.

Kahve falında arkadaşla dövüşmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşınla dövüşmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla dövüşmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında kavga etmek dövüşmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine tabir olunur.

Kahve falında birileriyle dövüşmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kılıcla dövüşmek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kavga edip dövüşmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine yorulur.

Kahve falında bıçakla dövüşmek elinin bolluğa kavuşacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir