AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyle dövüşmek

Kahve falında anneyle dövüşmek

Kahve falında anneyle dövüşmek mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, bol dua edeceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yaptığı hatalardan ders alacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneyle dövüşmek gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızı karşılamak için yapacağınız harcamalarda aşırıya kaçmanız söz konusu olabilir.

Kahve falında anneyle dövüşmek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına delalettir.

Kahve falında kızla dövüşmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kavga edip dövüşmek işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşiyle dövüşmek parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın kadına dövüşmek sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cinlerle dövüşmek insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine delalet eder.

Kahve falında cinle dövüşmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşle dövüşmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir