AnaSayfa / Genel / Kahve falında inekle dövüşmek

Kahve falında inekle dövüşmek

Kahve falında inekle dövüşmek atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına, kalp kırıklığına neden olacağına, verimli olacak işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında inekle dövüşmek gördüyseniz:

  • Yanlış adımlar atmamak için araştırmaları çoğaltmalısınız.

Kahve falında inekle dövüşmek kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşla dövüşmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine delalettir.

Kahve falında karşılıklı dövüşmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında timsahla dövüşmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işarettir.

Kahve falında komşuyla dövüşmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine inanılır.

Kahve falında cinle dövüşmek ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kaplanla dövüşmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine işarettir.

Kahve falında erkekle dövüşmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir