AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle sigara içmek

Kahve falında sevgiliyle sigara içmek

Kahve falında sevgiliyle sigara içmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle sigara içmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmek için göstereceğiniz gayret sevdiğiniz ya da önemsediğiniz kişileri şaşırtabilir.

Kahve falında eski sevgiliyle sigara içmek dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle sigara içmek kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına işaret eder.

Kahve falında sigaraya içmek tüm beklentilerini yerine getireceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Kahve falında tersten sigara içmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, el üstünde tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta sigara içmek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasının yanında sigara içmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına işarettir.

Kahve falında babayla karşılıklı sigara içmek büyük bir başarısızlık yaşanacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çay ve sigara içmek sorunların üstesinden geleceğine, kariyer planının altüst olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir