AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaçak sigara içmek

Kahve falında kaçak sigara içmek

Kahve falında kaçak sigara içmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, aksi takdirde çok üzüleceğine, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında kaçak sigara içmek gördüyseniz:

  • Siz yeni bir işe gerek duymasanız bile bazı tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kaçak sigara içmek hayatının yolunda gideceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında kaçak sigara görmek zor durumların sona ereceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaçak asker görmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Kahve falında su kaçağı görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, her zaman kötülük için çalışacağına işaret eder.

Kahve falında gemiye kaçak binmek işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, eşi ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaçak olmak eğitimlerinin iyi olacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında kaçak birini görmek bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine yorulur.

Kahve falında kanun kaçağı olduğunu görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir