AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabayı sarhoş görmek

Kahve falında akrabayı sarhoş görmek

Kahve falında akrabayı sarhoş görmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, garanti olacak makama oturacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında akrabayı sarhoş gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi, hareketleriniz veya geleceğiniz üzerinde etkisi olabilecek kişilerle tartışırsanız, daha iyi bir geleceğin yol haritasını çıkartabilirsiniz.

Kahve falında akrabayı sarhoş görmek sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kocayı sarhoş görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında annemi sarhoş görmek mutlu ilişkiler kuracağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşi sarhoş görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının sarhoş olduğunu görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir insanı sarhoş görmek makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sarhoş olduğunu görmek işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında sarhoştan kaçmak malın bereketinin artmasına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir