AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sarhoş olduğunu görmek

Kahve falında birinin sarhoş olduğunu görmek

Kahve falında birinin sarhoş olduğunu görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sarhoş olduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz kötü gidiyorsa fazla sorun etmeyin.

Kahve falında sarhoş olmadan içki içmek yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, yuva kuracağına işarettir.

Kahve falında komşunu sarhoş görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, böylece aynı hataları yapmayacağına rivayet eder.

Kahve falında sarhoş kişi görmek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında ölen kişiyi sarhoş görmek en kısa zamanda ayağa kalkacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında babanı sarhoş görmek aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında sarhoş taklidi yapmak yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında şarap içmek sarhoş olmamak çok istenen hedeflere ulaşılacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına rivayet eder.

Kahve falında sarhoş bayan görmek sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir