AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının sarhoş olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının sarhoş olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının sarhoş olduğunu görmek kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, her istediğini elde edeceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının sarhoş olduğunu gördüyseniz:

  • Duygularınız veya duygusal davranmanız belli hedeflere ulaşmanızı veya bazı isteklerinizin yerine gelmesini engelleyebilir.

Kahve falında arkadaşını sarhoş görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı sarhoş görmek iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında bir arkadaşını sarhoş görmek görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının sarhoş olduğunu görmek kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek arkadaşını sarhoş görmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşlarını sarhoş görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına işarettir.

Kahve falında bira içip sarhoş olmak bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında kızını sarhoş görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir