AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarhoştan kaçmak

Kahve falında sarhoştan kaçmak

Kahve falında sarhoştan kaçmak sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, mutlu günler yaşanacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, maneviyata yöneleceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında sarhoştan kaçmak gördüyseniz:

  • Sırlarınızı paylaşmayın.

Kahve falında sarhoştan kaçmak karısı şile arasının çok iyi olacağına, başarısız olacağına delalettir.

Kahve falında tanıdığı birini sarhoş görmek büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine rivayet eder.

Kahve falında sarhoş namaz kılmak yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasını sarhoş görmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, sıkıntıların azalacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi sarhoş görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına inanılır.

Kahve falında içip sarhoş olmak herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine delalet eder.

Kahve falında kardeşini sarhoş görmek kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının sarhoş görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir