AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanı sarhoş görmek

Kahve falında bir insanı sarhoş görmek

Kahve falında bir insanı sarhoş görmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, haneden birinin ayrılacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir insanı sarhoş gördüyseniz:

  • İstikrarsız hareketleri olan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında ölmüş insanı sarhoş görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, artık rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarhoş insanlar görmek içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, duaların kabul göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir insanı sarhoş görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, evi yoksa ev alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyi sarhoş görmek zahmetli bir işin sona ereceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine inanılır.

Kahve falında sarhoş bir erkek görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocasının sarhoş olduğunu görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında bira içip sarhoş olmak büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka birini sarhoş görmek maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir