AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşi sarhoş görmek

Kahve falında kardeşi sarhoş görmek

Kahve falında kardeşi sarhoş görmek mutsuz ve huzursuz olacağına, yeni bir eve sahip olunacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşi sarhoş gördüyseniz:

  • Pratik olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında kardeşi sarhoş görmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşini sarhoş görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına yorulur.

Kahve falında abiyi sarhoş görmek yüzünün kızaracağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında müdürünü sarhoş görmek maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birini sarhoş görmek sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, dik durmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarhoş bayan görmek eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dayıyı sarhoş görmek girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında içki içmek ve sarhoş olmak kazancının artacağına,, en gösterişli arabalara bineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir