AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemi sarhoş görmek

Kahve falında annemi sarhoş görmek

Kahve falında annemi sarhoş görmek kısmetli bir yıl geçirileceğine, büyük sorunlar yaşanacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine yorulur.

Kahve falında annemi sarhoş gördüyseniz:

  • Ya da sevdiğiniz bir kişi ilişkilerinizi ilgilendiren konularda yaptığı açıklamalarla sizi şaşırtabilir.

Kahve falında annemi sarhoş görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında anneyi sarhoş görmek yükünün hafifleyeceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesini sarhoş görmek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında herkesi sarhoş görmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yakınını sarhoş görmek bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen babayı sarhoş görmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına yorulur.

Kahve falında sarhoş eş görmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, yılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında sarhoş kadın görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, hikmete kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir