AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocayı sarhoş görmek

Kahve falında kocayı sarhoş görmek

Kahve falında kocayı sarhoş görmek malının ve parasının da büyüyeceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine işaret eder.

Kahve falında kocayı sarhoş gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza ilişkin problemlerin üretkenliğinizi etkilemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında kocanın sarhoş olduğunu görmek çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocayı sarhoş görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, hayatını yoluna koymaya yorulmaktadır.

Kahve falında kocasının sarhoş olduğunu görmek kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında sarhoş koca görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasını sarhoş görmek emeğinden hayır göreceğine, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında kocanı sarhoş görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında bir arkadaşını sarhoş görmek sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, işinin gücünün de rast gideceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün sarhoş olduğunu görmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir