AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden mermi almak

Kahve falında birinden mermi almak

Kahve falında birinden mermi almak kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, gelirinin de garanti altında olacağına, işinden evine gidip geleceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yolunun açılacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinden mermi almak gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri esnasında önemli olabilecek bir kişiyle tanışabilir ya da karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında altın mermi görmek kazancın günden güne daha da arttırılacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında elinde mermi görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine alamet eder.

Kahve falında şarjöre mermi koymak eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında kafasına mermi yemek çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında silahla mermi görmek bolluğa kavuşacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mermiyle yaralanmak kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patlamış mermi görmek olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında büyük mermi görmek ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir