AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasına mermi yemek

Kahve falında kafasına mermi yemek

Kahve falında kafasına mermi yemek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, cesaret gerektiren işlere gireceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafasına mermi yemek gördüyseniz:

  • Harcamalarınıza dikkat etmeli, başkalarına yatırım yapmak yerine, maddi kaynaklarınızı arttırmalısınız.

Kahve falında kafasına mermi yemek daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında mermi yemek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında mermisi bitmek yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla mermi atmak ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mermi görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şarjöre mermi koymak sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine delalettir.

Kahve falında mermili silah görmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında elinde mermi tutmak birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, kalkınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir