AnaSayfa / Genel / Kahve falında şarjöre mermi koymak

Kahve falında şarjöre mermi koymak

Kahve falında şarjöre mermi koymak iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, sevilen birinin geleceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şarjöre mermi koymak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde yapabileceğinizi veya ele alabileceğinizi düşünüyorsanız hızla devam edebilirsiniz.

Kahve falında şarjöre mermi koymak uzun süre kendini toparlayamayacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına rivayet eder.

Kahve falında silah şarjörü görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silah şarjör görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine işarettir.

Kahve falında şarjör doldurmak ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şarjör görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şarjörü boş silah görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında silah ve şarjör görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silaha mermi koymak değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, yiyip içeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir