AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermiyle yaralanmak

Kahve falında mermiyle yaralanmak

Kahve falında mermiyle yaralanmak aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, farklı şeyler deneyeceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına delalet eder.

Kahve falında mermiyle yaralanmak gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan konularla başa çıkmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında mermi yarası görmek ağlayacağına ve dertleneceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına tabir olunur.

Kahve falında mermiyle yaralanmak maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine inanılır.

Kahve falında havan mermisi görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında patlamış mermi görmek maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine alamet eder.

Kahve falında yerde mermi görmek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mermi kovanı görmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tek mermi görmek çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında vücutta mermi görmek çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir