AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden mendil almak

Kahve falında birinden mendil almak

Kahve falında birinden mendil almak kazancın artmasına, kısmetlerinin bol olacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine işarettir.

Kahve falında birinden mendil almak gördüyseniz:

  • Çok önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında beyaz ıslak mendil görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mendil dağıtmak kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mendil satın almak işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, küslüklerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında mendille oynamak kötü sözler duyacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine mendil vermek evleneceğinize, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı mendil görmek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mendile burnunu silmek bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ıslak mendil vermek işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, yalan söylemeye yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir