AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ıslak mendil görmek

Kahve falında beyaz ıslak mendil görmek

Kahve falında beyaz ıslak mendil görmek kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, hem yıpranacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz ıslak mendil gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden şeyler varsa, bunu yüksek sesle dile getirebilir ya da bitirilmesi gereken işleri tamamlayabilirsiniz.

Kahve falında beyaz ıslak mendil görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, kendisine olan güvenin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak mendil vermek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, küskünlüklerin oluşacağına işarettir.

Kahve falında ıslak mendil almak maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında ıslak mendil görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz mendil sallamak yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz mendil yıkamak hayırlı bir kısmetle tanışacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz mendil vermek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, bol kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah beyaz mendil görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir