AnaSayfa / Genel / Kahve falında mendille oynamak

Kahve falında mendille oynamak

Kahve falında mendille oynamak çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mendille oynamak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz veya söz verdiğiniz şeylerin altından kalkmanın fiziksel olarak mümkün olmadığını fark edebilirsiniz.

Kahve falında mendille oynamak elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında kirli mendil görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine beyaz mendil vermek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına işarettir.

Kahve falında beyaz kağıt mendil görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında mendil yemek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya işaret eder.

Kahve falında mendil hediye almak şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, uygulayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden mendil almak aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında işlenmiş mendil görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, büyük işlere imza atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir