AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine mendil vermek

Kahve falında birine mendil vermek

Kahve falında birine mendil vermek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, talihinin artacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına, gönlünce harcama yapmasına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine mendil vermek gördüyseniz:

  • İhmalkarlığınız maddi kayıplara neden olabileceği gibi olası kazançları kaçırmanızla da sonuçlanabilir.

Kahve falında mor mendil görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkekten mendil almak aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz mendil görmek atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, yardımda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında mendil sallamak çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine delalettir.

Kahve falında işlemeli mendil görmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında mendil satmak uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kağıt mendil görmek sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına yorulur.

Kahve falında turuncu mendil görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir