AnaSayfa / Genel / Kahve falında mendil dağıtmak

Kahve falında mendil dağıtmak

Kahve falında mendil dağıtmak rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında mendil dağıtmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda hesapsız davranmamaya daima özen gösterin, sonuçlar çok farklı olabilir.

Kahve falında mendil dağıtmak aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirmizi mendil almak evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek mendili görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kokulu mendil görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine yorulur.

Kahve falında siyah beyaz mendil görmek zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, parasının her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolonyalı mendil görmek şaşkın olacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında selpak mendil almak zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına delalettir.

Kahve falında beyaz mendil görmek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, strese gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir