AnaSayfa / Genel / Kahve falında mendile burnunu silmek

Kahve falında mendile burnunu silmek

Kahve falında mendile burnunu silmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında mendile burnunu silmek gördüyseniz:

  • Çocuk sahibiyseniz, çocuklarınızın durumuna daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir.

Kahve falında mendile burnunu silmek işlerinin azalacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına işaret etmektedir.

Kahve falında mendille burnunu silmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin burnunu silmek belki ölümler görüleceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında burnunu sildiğini görmek kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğin burnunu silmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının burnunu silmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında burnunu silmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun burnunu silmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir