AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı mendil görmek

Kahve falında sarı mendil görmek

Kahve falında sarı mendil görmek elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, şansın açılacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, maddi anlamda zayıflayacağına delalettir.

Kahve falında sarı mendil gördüyseniz:

  • Bilerek hareket etmenizde fayda var.

Kahve falında sarı mendil görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine delalettir.

Kahve falında siyah beyaz mendil görmek helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mendille oynamak güzel olaylarla karşılaşılacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine delalet eder.

Kahve falında söz mendili görmek hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden beyaz mendil almak attığı her adımda çok zarar edeceğine, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mendil satın almak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında selpak mendil görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında mendil görmek mutlu olacağına ve güleceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir