AnaSayfa / Genel / Kahve falında mendil satın almak

Kahve falında mendil satın almak

Kahve falında mendil satın almak kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, canının kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mendil satın almak gördüyseniz:

  • Size gelecekte olacaklar hakkında fikir veren veya bir sonraki adımı gösteren kişiler olursa, daha önce olanları gözden geçirmeyi sakın unutmayın.

Kahve falında mendil satın almak işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, yetkili bir göreve atanacağına yorulur.

Kahve falında mendil içinde para görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, kazancının iki kat artacağına inanılır.

Kahve falında ipek mendil görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında mavi mendil görmek sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, hoş olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında turuncu mendil görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kına mendili görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında söz mendili almak büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında mendil ütülemek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir