AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden limon istemek

Kahve falında birinden limon istemek

Kahve falında birinden limon istemek gelişim içine girileceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, uzun ve hayırlı bir ömre, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birinden limon istemek gördüyseniz:

  • Yakalayacağınız bazı fırsatlar ya da olanaklar oldukça parlak görünüyor.

Kahve falında birinden limon istemek küs kimselerin barışacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında limon istemek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine yorulur.

Kahve falında küflenmiş limon görmek büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının limon yediğini görmek istenmeyen olaylar yaşanacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında limonu sıkmak sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, hayır işleri yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yarım limon görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında birinin limon yediğini görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında limon tarlası görmek hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir