AnaSayfa / Genel / Kahve falında limon istemek

Kahve falında limon istemek

Kahve falında limon istemek duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında limon istemek gördüyseniz:

  • Belli düzenleme veya anlaşmalar tekrar ele alınabilir veya yenilenmesi gereken planlar olabilir.

Kahve falında limon istemek kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine işarettir.

Kahve falında birinden limon istemek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalettir.

Kahve falında limon katmak fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında limon sattığını görmek sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında limon sarısı görmek çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine alamet eder.

Kahve falında limon ağacından limon koparmak kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında mandalina ve limon görmek kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı limonlar görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir