AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflenmiş limon görmek

Kahve falında küflenmiş limon görmek

Kahve falında küflenmiş limon görmek bununla yüceleceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş limon gördüyseniz:

  • Yaratıcı düşünmeniz geçmişte anlamakta zorluk çektiğiniz bazı konuları anlamanıza yardım edebilir.

Kahve falında küflenmiş limon görmek bir gönül ilişkisine başlanacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küflü limon görmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, hayallerinin yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş beyaz peynir görmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, başarılarının daim olacağına rivayet eder.

Kahve falında küflü iğne görmek çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında küflenmis yemek görmek işlerinin ters gideceğine, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına işarettir.

Kahve falında küflü patates görmek düşmanların çok üzüleceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Kahve falında küflü peynir yediğini görmek zenginliği bulacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küflü simit görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir